TIPS

 

Tips:

De oven gaat na een tijd roesten, maar dit is niet schadelijk voor de oven! Om snel een hoge temperatuur te bereiken wordt aangeraden met gekloofd hout te werken. Als de schep steeds bestrooid is met bloem maakt dit het in en uitschuiven van de pizza makkelijker Het is handig om te zorgen dat er geen saus over de rand van de pizza op de schep komt, anders schuift de pizza niet goed eraf. In het begin van elke stookbeurt moet de oven even opwarmen. Dit kan 20 a 30 minuten duren. Daarna duurt het 3 a 5 minuten per pizza om gaar te worden.

Het bedrijf (Sallcon in Deventer) waarmee wij samenwerken is in het bezit van een MVO certificaat (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) niveau 3 en kwaliteitsmanagementsysteemnorm ISO 9001:2008 certificaat.

De waardering van mijnpizzaoven.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 69 reviews.