SOCIAAL ONDERNEMEN

Onze missie

Wij willen een eerlijk product ontwerpen en een bedrijf zijn waarbij we zoveel mogelijk bijdragen aan een eerlijke wereld. Wij willen verantwoordelijkheid nemen voor alle stappen. Dit betekent dat we aandacht hebben voor de mensen waarmee we samenwerken en de maatschappelijke impact die ons bedrijf heeft.

Mijnpizzaoven werkt daarom samen met een sociale metaalwerkplaats die valt onder maatschappelijke onderneming Konnected uit Deventer. Bij Konnected krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om binnen een veilige, gestructureerde omgeving te werken en is er plek voor ieders talent, hoe verschillend ook. Maar daarnaast werkt mijnpizza oven ook met Konnected omdat de werknemers in de metaalwerkplaats échte ambachtsmensen zijn, die goede kwaliteit leveren.

Bij de werkplaats van Konnected werken medewerkers met een arbeidsbeperking. Dit kan een psychische, sociale of lichamelijke beperking zijn. Vaak is het een combinatie. Konnected heeft jarenlange ervaring en kennis van de doelgroep en biedt begeleiding bij werk, opleiding en training.

Het is hun missie is om te kijken naar de kwaliteiten van hun medewerkers en minder naar de beperkingen. De medewerkers worden ingezet op werk dat het beste bij ze past. Wij doen samen met Konnected ons best om iedereen als gelijkwaardig te zien en een plek te bieden die veiligheid, structuur en zingeving biedt.

De waardering van mijnpizzaoven.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 231 reviews.