SOCIAAL ONDERNEMEN

Onze missie is om een eerlijk product te ontwerpen en een bedrijf te zijn waarbij we zoveel mogelijk bijdragen aan een betere, eerlijke wereld. Wij willen verantwoordelijkheid nemen voor alle stappen. Dit betekent dat we aandacht hebben voor de milieu impact, de mensen waarmee we samen werken en de maatschappelijke impact die ons bedrijf heeft.

Wij werken daarom samen met de sociale metaalwerkplaats Sallcon, die valt onder de maatschappelijke onderneming Konnected uit Deventer. Hier krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om binnen een veilige, gestructureerde omgeving te werken en is er plek voor ieders talent, hoe verschillend ook.

Daarnaast worden de pakketten deels verzonden via Cycloon Post&Fietskoeriers. Ook Cycloon is een sociale onderneming. Zij kiezen bewust voor bezorging met fietsen en bij langere ritten voor auto’s die rijden op groen gas. In de postcentra worden alle werkzaamheden uitgevoerd door medewerkers met een begeleide arbeidsplek.

Wij zijn blij dat we een product hebben ontworpen waarbij eerlijkheid voorop staat; eerlijk gemaakt, voor een eerlijke prijs. Dat is wat ons drijft en energie geeft.

Wij hopen dat ook jij daardoor nog meer van de warmte van het vuur geniet!

De waardering van mijnpizzaoven.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 210 reviews.