INFO

 

Bezorg informatie:

Onze pizza oven wordt gebouwd in een sociale werkplaats (Sallcon te Deventer). Omdat we er bewust voor hebben gekozen dit via een sociale werkplaats te doen kunnen levertijden soms wat langer zijn dan u gewend bent bij internet aankopen. De pizzaoven wordt in 2 pakketten verzonden en geleverd door 2 logistieke partners. Hierdoor kunnen de pakketten op verschillende momenten arriveren. Gemiddeld duurt het 3 - 5 werkdagen voor u alles in huis hebt.

Zelf afhalen?

Het is ook mogelijk om de pizzaoven zelf op te halen. Hiermee bespaart u minimaal € 13,50 aan verzendkosten, bij een oven met alle toebehoren zelfs € 20,20. Zodra de werkplaats uw oven gereed heeft staan mailen we u. De oven staat dan gereed bij Salcon waarna u hem kunt afhalen. Hun adres: Sallcon distributie Schonenvaardersstraat 9 7418 CC Deventer. Openingstijden: ma - do van 9 - 12 uur en van 13 - 16u

Meer informatie over onze pizza oven:

 • Afmetingen van de oven: 40x40x100 cm.
 • De oven is van 2,1 mm staal.
 • De pizza oven heeft een pijp om de rook af te voeren.
 • Afmetingen pijp: 42 cm. En diameter 9 cm.
 • De pijp is van 3 mm. staal en is te verlengen met koppelstukken tot max 3 meter
 • De schep heeft een houten steel, en een plaat van roestvast staal.
 • De pizzaschep past precies in de oven, wat in en uit schuiven van de pizza makkelijk maakt.
 • De oven wordt geleverd zonder steen; de steen ligt gratis bij u in de straat of in de bouwmarkt voor €1,-; het betreft een 30×30 cm stoeptegel.
 • De oven kan door het gewicht van 29 kilo inclusief 42 cm pijp, goed verzonden worden en ook makkelijk vervoerd worden in de auto.
 • De afmeting van de bakruimte is exact de afmeting van een stoeptegel.
 • Wij gebruiken al jaren een stoeptegel als baksteen. Dit werkt erg goed, en is bovendien goedkoop en makkelijk te vervangen.
 • De oven kan na 20 minuten stoken een temperatuur van 300 tot 400 graden bereiken.

Onze missie

Onze missie is om een eerlijk product te ontwerpen en een bedrijf te zijn waarbij we zoveel mogelijk bijdragen aan een betere, eerlijke wereld. Wij willen verantwoordelijkheid nemen voor alle stappen. Goed en eerlijk zaken doen vinden wij vanzelfsprekend. Dit betekent dat we aandacht hebben voor de milieu impact, de mensen waarmee we samen werken en de maatschappelijke impact die ons bedrijf heeft.

Wij werken daarom samen met de sociale metaalwerkplaats Sallcon, die valt onder de maatschappelijke onderneming Konnected uit Deventer. Hier krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om binnen een veilige, gestructureerde omgeving te werken en is er plek voor ieders talent, hoe verschillend ook.

Daarnaast worden de pakketten deels verzonden via Cycloon Post&Fietskoeriers.
Ook Cycloon is een sociale onderneming. Zij kiezen bewust voor bezorging met fietsen en bij langere ritten voor auto’s die rijden op groen gras. In de postcentra worden alle werkzaamheden uitgevoerd door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met deze twee krachtenbundelingen zorgen we voor duurzame verbindingen.

Wij zijn blij dat we een product hebben ontworpen waarbij eerlijkheid voorop staat; eerlijk gemaakt, voor een eerlijke prijs. Dat is wat ons drijft en energie geeft. Wij hopen dat ook jij daardoor nog meer van de warmte van het vuur geniet!

(Konnected is in het bezit van het ISO9001 en MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) certificaat. Het ISO9001 certificaat staat voor de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.) Het bedrijf (Sallcon in Deventer) waarmee wij samenwerken is in het bezit van een MVO certificaat (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) niveau 3 en kwaliteitsmanagementsysteemnorm ISO 9001:2008 certificaat.


De waardering van mijnpizzaoven.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 69 reviews.